נתחיל מהדברים החשובים - תכירו, נייקד מאלט, הוא וויסקי בלנד שמורכב מגלנטורט, היילנד פארק ומקלאן.
שנה ראשונה שהתחרות הבינלאומית מתקיימת בישראל, תחרות ברים ולא ברמנים.
כל זה ממהלך רחב של המותג להגיע לדור המילאניאלס הבוגרים יותר.
איך היה האירוע?
כל בר שלח 2 נציגים ונפגשנו בראשון בבוקר ליד אוטובוס ממותג ומפנק עם ארוחת בוקר קלילה מבית דליקטסן לדרך, כאשר הברמנים לא ידעו לאן אנחנו נוסעים.
החוויה המרשימה התחילה על האוטובוס כשגילו את מסכי הטלויזיה, המוסיקה והסוני שיענגו להם את הנסיעה.
סלינה מנתור בבית אורן, היה היעד שלנו - אירוח כפרי אשר נמצא בלב פארק הכרמל.
בכניסה למתחם קיבל אותנו שלט עץ ענקי של נייקד מאלט וילג' שמיד כינס אותנו לחלל המרכזי עם בר קוקטיילים ונישנושים.
ערכת מיתוגים ובגדים שאנשים יתחילו להרגיש בנוח ויאללה לטיול אופניים בטבע!
התחרות הייתה מורכבת מ2 אתגרים.
אתגר ראשון
להכין טוויסט על קוקטייל #וויסקיסאוור (קוקטייל קלאסי שמורכב ממיץ לימון, מי סוכר, וחלבון ביצה).
היו ברים שהכינו טוויסט לקוקטייל המוכר והגישו אותו כקוקטייל צלול, בר נוסף הגיש אותו עם סירופ צנוברים בביצת יען אמיתית, היה גם וויסקי סאוור עם קיווי.
צמד הברמנים נשפטו ע"י:
יובל סופר - איש תעשייה כבר שני עשורים וחצי, בעלים של 3 שלושה ברים בתל אביב והרביעי בדרך.
שירה צידון - סומלייה ואוצרת יין, מנהלת את תחום היין של מלון דה נורמן.
האתגר השני
באתגר השני כל הצוותים קיבלו Mystery box שהכיל בתוכם סוגים שונים של צמחי תבלין: בזיליקום, טימין, טרגון, אורגנו ופירות וירקות ותבלינים יבשים.
כל הצוותים קיבלו 20 דקות להכין קוקטייל מקורי וטעים תוך כדי שימוש של כל אחד מהמרכיבים השונים או יותר.
חלק השתמשו בכל צמחי התבלין, חלק בכולם. כל הצוותים עמדו במשימה והכינו קוקטיילים מקוריים וטעימים.
בתום 2 האתגרים ודיון השופטים הוכרזו צוות המנצחים, בר האימפריאל שזכו בערב צוות מפנק לכל הבר שלהם.
בתום התחרות המשכנו להנות מקוקטיילים של מור קורל על בסיס נייקד מאלט לאורך הלילה עם ארוחת ערב, מדורות ופאן.
בוקר למחרת הצוותים קיבלו אופציה לעשות יוגה, להנות מארוחת בוקר מפנקת או להמשיך לישון עוד קצת.
לאחר הצ'ק אאוט כל הצוותים עלו לאוטובוס וקיבלו עוד מתנה שנייה לפני שחוזרים בחזרה לעבודה.
פק"ל קפה ממותג.
אין ספק שזו הייתה חוויה שונה ומיוחדת ותמיד כיף לצאת ולהכיר את הארץ במיוחד אם ביד אחת יש משקה טוב.
Comments