חוות צוק

הסיפור התחיל לפני 21 שנים, כשתומר הקים את חוות צוק בגבעות הציוריות של עמק האלה. החווה היא משק אוטרקי בו העיזים והכבשים רועות במרעה, יש גידול ירקות בשדה, מייצרים שמן זית, יין, דבש וריבות ביתיות.

תל אביב

רמת אביב

זריצקי 4

ימים ב'-ש' 12:30-21:30
יום א' סגור

שעות פתיחה:

אין

שעות שמחות:

077-515-5905

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Zuk Farm

The story began 21 years ago, when Tomer established a ZUK farm in the picturesque hills of the Ella Valley. The farm is an Austrian farm where the goats and sheep graze in the pasture, there is growing vegetables in the field, producing olive oil, wine, honey and homemade jams.

Tel Aviv

Ramat Aviv

Zaritski St 4

Open Hours:

Mon - Sat from 12:30
Sun closed

Happy Hour:

None

077-515-5905

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

 

על המקום

הסיפור התחיל לפני 21 שנים, כשתומר הקים את חוות צוק בגבעות הציוריות של עמק האלה. החווה היא משק אוטרקי בו העיזים והכבשים רועות במרעה, יש גידול ירקות בשדה, מייצרים שמן זית, יין, דבש וריבות ביתיות.

בשנת 2008 תומר החליט להביא את החווה לעיר ופתח את "חוות צוק המעדנייה" ברמת אביב. המעדנייה מציעה את מיטב התוצרת של החווה. גבינות עיזים, ירקות טריים, שמן זית איכותי ועוד. בהמשך הדרך, הצטרף לתומר אסף שנער ויחד פתחו השניים את המסעדה המתקיימת על בסיס הגידולים של החווה והמוצרים במעדנייה ומהאיטליז שלנו

החזון של השניים הוא להביא את כל מה שמגדלים ומייצרים בחווה, לצלחות של האורחים במסעדה Farm To Table אמיתי!

About

The story began 21 years ago, when Tomer established a ZUK farm in the picturesque hills of the Ella Valley. The farm is an Austrian farm where the goats and sheep graze in the pasture, there is growing vegetables in the field, producing olive oil, wine, honey and homemade jams.

In 2008 Tomer decided to bring the farm to the city and opened the "Deli ZUK farm" in Ramat Aviv. The deli offers the best produce of the farm. Goat cheeses, fresh vegetables, quality olive oil and more. Along the way, Tomer Assaf Shinar joined and together the two opened the restaurant, which is based on the farm's crops and the products in our deli and butcher shop.

The vision of the two is to bring everything that is grown and produced on the farm, to the plates of the guests at the real Farm To Table restaurant!