top of page

יאקימונו הילטון

מסעדת יאקימונו שבמלון הילטון תל אביב עברה תהליך של התחדשות משמעותית, כמעט 20 שנה אחרי שנפתחה לראשונה והיא משיקה את עצמה כעת בפעם השנייה מאז הקים אותה אבי כהן ז"ל ב-1998. המסעדה הוותיקה במלון הילטון בתל אביב הפכה, מיום הקמתה, למוסד קולינרי מוביל ומוערך שזכה לשבחים בין השאר בזכות העובדה שהצליחה להוכיח כי ניתן לייצר אוכל יפני ברמה הגבוהה ביותר ועדיין לשמור על כללי הכשרות. יאקימונו הילטון כשר בהשגחת הרבנות תל אביב.

תל אביב

הירקון 205

א' -ו' : 23:00 – 12:00
ש' שעה מצאת השבת ועד 21:30

שעות פתיחה:

עסקיות א'- ה'- 12:00-16:00

שעות שמחות:

03-520-2128

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Yakimono

The Yakimono restaurant at the Hilton Tel Aviv Hotel has undergone a process of significant renewal, almost 20 years after it was first opened and is now launching itself for the second time since it was founded by the late Avi Cohen in 1998. The old restaurant at the Hilton Hotel in Tel Aviv has become a culinary institution. A leading and esteemed institution who has won praises, among other things, it succeeded in proving that it is possible to produce Japanese food at the highest level and still maintain kosher rules.

Tel Aviv

HaYarkon St 205

Open Hours:

Sun- Fri from 12:00
Sat from Shabat+1 until 21:30

Happy Hour:

Lunch till 16:00

03-520-2128

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

Map

על המקום

מסעדת יאקימונו שבמלון הילטון תל אביב עברה תהליך של התחדשות משמעותית, כמעט 20 שנה אחרי שנפתחה לראשונה והיא משיקה את עצמה כעת בפעם השנייה מאז הקים אותה אבי כהן ז"ל ב-1998. המסעדה הוותיקה במלון הילטון בתל אביב הפכה, מיום הקמתה, למוסד קולינרי מוביל ומוערך שזכה לשבחים בין השאר בזכות העובדה שהצליחה להוכיח כי ניתן לייצר אוכל יפני ברמה הגבוהה ביותר ועדיין לשמור על כללי הכשרות. יאקימונו הילטון כשר בהשגחת הרבנות תל אביב.

About

The Yakimono restaurant at the Hilton Tel Aviv Hotel has undergone a process of significant renewal, almost 20 years after it was first opened and is now launching itself for the second time since it was founded by the late Avi Cohen in 1998. The old restaurant at the Hilton Hotel in Tel Aviv has become a culinary institution. A leading and esteemed institution who has won praises, among other things, it succeeded in proving that it is possible to produce Japanese food at the highest level and still maintain kosher rules.

About
על המקום
bottom of page