top of page

טאיזו

בן נריה מציג אינטרפרטציה אישית ומקומית למאכלי רחוב מחמש מדינות בדרום מזרח אסיה: הודו, סין, תאילנד, וייטנאם וקמבודיה. טרם פתיחת המסעדה יצא בן נריה למסע קולינרי-תרבותי בן שלושה חודשים במדינות אלו וחקר מאכלי רחוב, טקסטורות, צבעים, תבלינים וטעמים. לאחר שובו לישראל, התקיים שלב תכנון המתחם ובמקביל התכנסנות לתקופה של כחצי שנה אינטנסיבית במטבח מקצועי זמני בו תוכננו, בושלו, ותועדו כל המנות עד לפרטי פרטים.

תל אביב

דרך מנחם בגין 23

כל השבוע החל מ- 18:30
צהריים כל השבוע מ12 | שישי ברנץ מ11

שעות פתיחה:

עסקיות כל צהריים מ12:00-15:00

שעות שמחות:

03-522-5005

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Taizu

Ben Neria presents a personal and local interpretation of street food from five countries in Southeast Asia: India, China, Thailand, Vietnam and Cambodia. Before opening the restaurant, Ben Neria embarked on a three-month culinary-cultural journey in these countries and explored street food, textures, colors, spices and flavors. After his return to Israel, the planning phase of the complex took place and at the same time a gathering for an intensive period of about six months in a temporary professional kitchen where all the dishes were planned, cooked, and documented down to the last detail.

Tel Aviv

Derech Menachem Begin 23

Open Hours:

All Week from 18:30
Lunch from 12 | Brunch Friday 11

Happy Hour:

Sun-Thu Lunch

03-522-5005

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

Map

על המקום

בן נריה מציג אינטרפרטציה אישית ומקומית למאכלי רחוב מחמש מדינות בדרום מזרח אסיה: הודו, סין, תאילנד, וייטנאם וקמבודיה. טרם פתיחת המסעדה יצא בן נריה למסע קולינרי-תרבותי בן שלושה חודשים במדינות אלו וחקר מאכלי רחוב, טקסטורות, צבעים, תבלינים וטעמים. לאחר שובו לישראל, התקיים שלב תכנון המתחם ובמקביל התכנסנות לתקופה של כחצי שנה אינטנסיבית במטבח מקצועי זמני בו תוכננו, בושלו, ותועדו כל המנות עד לפרטי פרטים.

About

Ben Neria presents a personal and local interpretation of street food from five countries in Southeast Asia: India, China, Thailand, Vietnam and Cambodia. Before opening the restaurant, Ben Neria embarked on a three-month culinary-cultural journey in these countries and explored street food, textures, colors, spices and flavors. After his return to Israel, the planning phase of the complex took place and at the same time a gathering for an intensive period of about six months in a temporary professional kitchen where all the dishes were planned, cooked, and documented down to the last detail.

About
על המקום
bottom of page