top of page

שילה

זה לא משנה איך תגדירו את שילה - הבר עם האוכל הכי טעים, או המסעדה עם הבר הכי שווה, במהלך 16 שנות קיומה, הפכה שילה למקום שהוא בית ולאחד המוסדות הגסטרונומיים האהובים על אנשים שאוהבים לאכול. למרות מוצאו הירושלמי, שרון כהן, השף והבעלים, מנהל את מטבחו כמו בברצלונה, עם המון צחוק מאחורי הלהבות ומרכיבים טריים בכל מה שקשור בפליטי חבר הימים והאוקיינוסים, מתובל בחן ושנינות ומוגש באהבה. שרון כהן, יוצר מנות מוקפדות ומרעננות שמרכיבות מטבח אישי ואמיתי, שילה הקרויה על שמה של כלבתו האהובה של הבעלים, הפכה למוסד קולינארי נטוע היטב בחיי הלילה של העיר הגדולה, מקום שנעים וטעים לבלות בו.

תל אביב

בן יהודה 182

צהריים 12:30-16:45
ושוב מ-17:00 עד מאוחר

שעות פתיחה:

אין

שעות שמחות:

03-522-1224

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Shila

The restaurant was established ten years ago by Sharon cohen and his wife Adi. At the first years Sharon worked with 2 cooks and Adi with 1 waitress. Year after year, step by step the restaurant grows and expanded its size, staff and culinary vision. Today shila became a home for people that love to eat and have fun, Sharon Cohen, the chef, manages his kitchen with laughter and humor behind the Flame, Seasoned with grace and serves with love.

Tel Aviv

Ben Yehuda St 182

Open Hours:

Lunch from 12:00
Dinner from 17:00

Happy Hour:

None

03-522-1224

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

Map

על המקום

זה לא משנה איך תגדירו את שילה - הבר עם האוכל הכי טעים, או המסעדה עם הבר הכי שווה, במהלך 16 שנות קיומה, הפכה שילה למקום שהוא בית ולאחד המוסדות הגסטרונומיים האהובים על אנשים שאוהבים לאכול. למרות מוצאו הירושלמי, שרון כהן, השף והבעלים, מנהל את מטבחו כמו בברצלונה, עם המון צחוק מאחורי הלהבות ומרכיבים טריים בכל מה שקשור בפליטי חבר הימים והאוקיינוסים, מתובל בחן ושנינות ומוגש באהבה. שרון כהן, יוצר מנות מוקפדות ומרעננות שמרכיבות מטבח אישי ואמיתי, שילה הקרויה על שמה של כלבתו האהובה של הבעלים, הפכה למוסד קולינארי נטוע היטב בחיי הלילה של העיר הגדולה, מקום שנעים וטעים לבלות בו.

About

The restaurant was established ten years ago by Sharon cohen and his wife Adi. At the first years Sharon worked with 2 cooks and Adi with 1 waitress. Year after year, step by step the restaurant grows and expanded its size, staff and culinary vision. Today shila became a home for people that love to eat and have fun, Sharon Cohen, the chef, manages his kitchen with laughter and humor behind the Flame, Seasoned with grace and serves with love.

About
על המקום
bottom of page