top of page

פרונטו

ניחוח איטלקי קלאסי ומודרניות פורצת גבולות הם אלו שהפכו את מסעדת פרונטו הוותיקה למוסד תל אביבי מרגש. פרונטו מציגה מטבח עם עשייה מודרנית, בדגש על חומרי גלם טריים ומרעננים פרי יצירתו של שף דייוויד פרנקל. במנות הנשזרות בקפידה מצליח השף לנסוך תחושה של ים תיכון וחדשנות, ועם זאת לשמר ערגת געגועים למוכר והבטוח. השילוב של קלאסיקה עם ביצוע מודרני, המלווה באווירה המיוחדת שחלל המסעדה וצוות המקום מעניקים לאורחים יוצרים חוויה קולינרית מלאה ומשמחת שהופכת את פרונטו לאחת מהמסעדות הטובות בארץ.

תל אביב

הרצל 4

א' סגור ב'-ש' החל מ 18:30-23:00 + 12:30-16:00
ו' 18:00-23:30, 12:30-16:00

שעות פתיחה:

א'-ה', 12:30-16:00

שעות שמחות:

03-566-0915

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Pronto

A classic Italian fragrance and breakthrough modernity are what made the old Pronto restaurant an exciting Tel Aviv institution. Pronto presents a kitchen with modern work, with an emphasis on fresh and refreshing ingredients created by chef David Frankel. In the carefully distributed dishes, the chef manages to mask a sense of the Sea of Design and innovation, yet maintain a longing for the familiar and the safe. The combination of classics with modern performance, accompanied by the special atmosphere that the restaurant space and the staff give guests create a full and joyful culinary experience that makes Pronto one of the best restaurants in the country.

Tel Aviv

Herzl 4

Open Hours:

Sun Closed
Mon-Sat from 12:30 and from 18:30

Happy Hour:

Sun-Thu 12:30-16:00

03-566-0915

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

Map

על המקום

ניחוח איטלקי קלאסי ומודרניות פורצת גבולות הם אלו שהפכו את מסעדת פרונטו הוותיקה למוסד תל אביבי מרגש. פרונטו מציגה מטבח עם עשייה מודרנית, בדגש על חומרי גלם טריים ומרעננים פרי יצירתו של שף דייוויד פרנקל. במנות הנשזרות בקפידה מצליח השף לנסוך תחושה של ים תיכון וחדשנות, ועם זאת לשמר ערגת געגועים למוכר והבטוח. השילוב של קלאסיקה עם ביצוע מודרני, המלווה באווירה המיוחדת שחלל המסעדה וצוות המקום מעניקים לאורחים יוצרים חוויה קולינרית מלאה ומשמחת שהופכת את פרונטו לאחת מהמסעדות הטובות בארץ.

About

A classic Italian fragrance and breakthrough modernity are what made the old Pronto restaurant an exciting Tel Aviv institution. Pronto presents a kitchen with modern work, with an emphasis on fresh and refreshing ingredients created by chef David Frankel. In the carefully distributed dishes, the chef manages to mask a sense of the Sea of Design and innovation, yet maintain a longing for the familiar and the safe. The combination of classics with modern performance, accompanied by the special atmosphere that the restaurant space and the staff give guests create a full and joyful culinary experience that makes Pronto one of the best restaurants in the country.

About
על המקום
bottom of page