OCD

אנו מגישים ארוחת טעימות המוגשת לכלל הסועדים במקביל.
הישיבה היא סביב בר מול המטבח הפתוח כך שהאורחים צופים בכל העשייה של צוות המטבח.
תפריט ארוחת הטעימות המשתנה מעת לעת, נבנה על ידי השף רז רהב ומושפע מהתרבות, חומרי הגלם, ההיסטוריה והחוצפה המקומית, תוך התחשבות בזמינות חומרי הגלם והעו

תל אביב

יפו

תרצה 17

ב'-ה' סיט 1 18:45 סיט 2 21:30
ו' סיט 1- 11:45 סיט 2' 14:30 | א' ש' סגור

שעות פתיחה:

אין

שעות שמחות:

03-556-6774

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

OCD

We serve a tasting menu experience, served to all diners at the same time. Seating is around a bar placed in front of the open kitchen, so the guests get a view of all the activity carried out by the kitchen staff. The tasting menu, which changes from time to time, is created by

Tel Aviv

Jaffa

Tirza st 17

Open Hours:

Mon-Thu 18:45+21:30 | Fri 11:45+14:30
Sun-Sat closed

Happy Hour:

None

03-556-6774

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

 

על המקום

אנו מגישים ארוחת טעימות המוגשת לכלל הסועדים במקביל.
הישיבה היא סביב בר מול המטבח הפתוח כך שהאורחים צופים בכל העשייה של צוות המטבח.
תפריט ארוחת הטעימות המשתנה מעת לעת, נבנה על ידי השף רז רהב ומושפע מהתרבות, חומרי הגלם, ההיסטוריה והחוצפה המקומית, תוך התחשבות בזמינות חומרי הגלם והעונה, השפעות מן העולם וזיכרונות.

אופי הארוחה מחייב תפריט קבוע שלא מוצג בפני הסועד כשהוא מגיע. אנו מעודדים אתכם להגיע בראש פתוח ולהתנסות, ביחד עם שאר הסועדים, בטעמים ובחומרי גלם חדשים. יחד עם זאת, בנוסף לתפריט הטעימות היומי אנו מגישים תפריט צמחוני, כשר וטבעוני על פי בקשה. אנא דאגו לציין זאת במועד ההזמנה, לא נוכל לשנות את התפריט בעת הארוחה עצמה.

About

We serve a tasting menu experience, served to all diners at the same time. Seating is around a bar placed in front of the open kitchen, so the guests get a view of all the activity carried out by the kitchen staff. The tasting menu, which changes from time to time, is created by Chef Raz Rahav who draws inspiration from the local culture, raw materials, history and ‘chutzpa’, while being aware of the availability of raw materials and the season, influences from around the world and memories.
The nature of the meal requires a set menu that is not presented to the diners when they arrive. We encourage you to come with an open mind, and together with the other diners, experience new tastes and raw materials. At the same time, we are heedful to culinary limitations such as pregnancies, veganism, vegetarianism, kosher adaption and allergies. Please make sure to mention it at the time of making your reservation. We will not be able to change the menu during the meal itself.