מלגו ומלבר

מטבח שף עדכני בניצוחו של מוטי טיטמן

תל אביב

הבימה

רוטשילד 142

כל השבוע החל מ- 19:00

שעות פתיחה:

אין

שעות שמחות:

050-798-1318

מספר טלפון:

לא ידוע - Unknow

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Milgo Milbar

Milgo and Milbar is chef Moti Titman FIRST AND ACCLAIMED RESTAURANT. CHEF TITMAN works to create a modern Israeli food that incorporates his unique interpretation of international cuisines, focusing on the highest quality local ingredients, native to the land and continuously str

Tel Aviv

Habima

Rothschild Blvd 142

Open Hours:

All Week from 19:00

Happy Hour:

None

050-798-1318

Phone:

Age:

לא ידוע - Unknow

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

 

על המקום

בין תאטרון הבימה להיכל התרבות בפינת באוהאוס קלאסית ממוקמת מלגו ומלבר- מסעדת שף בראשה עומד מוטי טיטמן. המסעדה מציגה קולינריה מודרנית ומדויקת בשילוב תפריט יין נועז כשברקע מתנגנים צלילים מענגים של ג'אז וסול מהאוסף הפרטי של בן רינג (מבעלי המקום). תפריט המסעדה מציג שילובים מרתקים של טעמים, צבעים ומרקמים והוא מורכב בעיקר מדגים, פירות ים טריים ומירקות אורגניים אשר מגיעים ממגדלי בוטיק מקומיים. השימוש בחומרי הגלם נעשה על ידי השף עצמו אשר זורה רסיסים של אמנות, אהבה וידע בכל מנה לכל אורח.

About

Milgo and Milbar is chef Moti Titman FIRST AND ACCLAIMED RESTAURANT. CHEF TITMAN works to create a modern Israeli food that incorporates his unique interpretation of international cuisines, focusing on the highest quality local ingredients, native to the land and continuously striving to stay one step ahead of new culinary trends. Moti presents his work in the epicenter of Tel Aviv culture: on the corner of Rothschild Boulevard and Marmorek Street, directly across from Habima Theatre, the National Theater of Israel. The restaurant itself is set in a former upscale residential house that was built in the Bauhaus style that marks classic Tel Aviv architecture from the 1930’s. The interior concept is the work of architect Roy David, who designed the place based on clean, minimalistic lines that mirror the food and dining experience. The music was carefully chosen by Ben Ring the restaurant’s owner and mainly features soft jazz segments meant to entice the guests's appetites.The overall guest experience at Milgo Milbar is “light-hearted” despite the extremely high attention to detail in each dish—essentially making upscale cuisine accessible.