מסה

מסעדת Messa נחשבת לאחת ממסעדות השף המובילות בישראל. המסעדה נחשבת לפורצת דרך בתחום עיצוב המסעדות ולאורך השנים, רשמה הישגים בינלאומיים ובהם דירוג במגזין העיצוב היוקרתיWall Paper כאחת מ-50 המסעדות היפות ביותר בעולם. כמו כן הופיעה מסה במגזין התיירות המוביל והנחשב "Condé Nast Traveler

תל אביב

הארבעה

הארבעה 19

ב' - ה' + ש' מ- 19:00
ימי שישי מ- 18:30 | ראשון סגור

שעות פתיחה:

אין

שעות שמחות:

03-685-6859

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Messa

Messa Restaurant is considered one of the leading chef restaurants in Israel. The restaurant is considered a pioneer in the field of restaurant design and over the years, it has recorded international achievements including a ranking in the prestigious design magazine Wall Paper

Tel Aviv

Ha'arbaa

HaArba'a St 19

Open Hours:

Mon - Thu from 19:00
Sat from 18:30 | Sun Closed

Happy Hour:

None

03-685-6859

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

 

על המקום

מסעדת Messa נחשבת לאחת ממסעדות השף המובילות בישראל. המסעדה נחשבת לפורצת דרך בתחום עיצוב המסעדות ולאורך השנים, רשמה הישגים בינלאומיים ובהם דירוג במגזין העיצוב היוקרתיWall Paper כאחת מ-50 המסעדות היפות ביותר בעולם. כמו כן הופיעה מסה במגזין התיירות המוביל והנחשב "Condé Nast Traveler", כאחת משמונים המסעדות הטובות ו"החמות" בעולם ולקחה חלק באירועים בינלאומיים בתחום הקולינריה ובמגוון פרויקטים עם שפים מובילים בעולם. התפריט במסעדה מבוסס על חומרי גלם מקומיים ועונתיים באיכות הגבוהה ביותר. ב- Messa שני מתחמים: המתחם הלבן - המסעדה והמתחם השחור – הבר הפתוח עד השעות הקטנות של הלילה. שני המתחמים נפרדים האחד מהשני, ומשדרים אלגנטיות, נוחות ישיבה וחוויה קולינארית.

About

Messa Restaurant is considered one of the leading chef restaurants in Israel. The restaurant is considered a pioneer in the field of restaurant design and over the years, it has recorded international achievements including a ranking in the prestigious design magazine Wall Paper as one of the 50 most beautiful restaurants in the world. Mesa also appeared in the leading and respected travel magazine "Condé Nast Traveler", as one of the eight best and "hottest" restaurants in the world and took part in international culinary events and in a variety of projects with leading chefs in the world. The menu in the restaurant is based on local and seasonal ingredients of the highest quality. At Messa there are two complexes: the white complex - the restaurant and the black complex - the bar open until the wee hours of the night. The two complexes are separate from each other, radiating elegance, seating comfort and a culinary experience.