משייה

משייה, מקום המפגש של המטבח הבלאדי וטכניקות הבישול העכשוויות, חומרי גלם טריים מרציפי הדייגים ומהשווקים התוססים ומומחיות קולינרית מהשורה הראשונה.

תל אביב

הירקון

מנדלי מוכר ספרים 5

החל מ- 18:00
שישי ושבת גם בראנץ' 10:30

שעות פתיחה:

אין

שעות שמחות:

03-7500999

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Mashya

Inside the Mendeli Street Hotel, the kitchen of Mashya is filled with the spicy aroma of mace, the local spice that the restaurant is named for. Mashya is a restaurant with a focus on design, whose bright, clean look is trimmed with the rough and rugged textures of locally-source

Tel Aviv

Hayarkon

Mendele Mokher Sfarim St 5

Open Hours:

From 18:00
Fri +Sat also from 10:30

Happy Hour:

None

03-7500999

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

 

על המקום

מתחת המלון ברחוב מנדלי צומחת המשיה, התבלין המקומי שצובע את המטבח הים תיכוני השורשי-עכשווי. המסעדה הנקראת על שמו ממוקמת בחזית המלון ומאופיינת בעיצוב מוקפד וקווים בהירים ונקיים, שנותנים את הבמה לחומר ולטקסטורה מקומיים, גולמיים. העץ, החימר, המתכת, הצמחיה הירוקה המטפסת על הקיר, חומרי הגלם הטריים וניחוחות השוק הבלאדיים.
במטבח, הלב הפועם של משיה, הטריות היא ערך מרכזי במתבטא לא רק במרכיבים, אלא בתשוקה להתנסות. לצאת להרפתקאות גסטרונומיות. לחקור חומרי גלם וטכניקות. ליצור יש מאין ממה שצומח באדמה, מזנים של בקר וואגיו הטוב בעולם, מהתנובה היומית של הים, מתוצרי מעבדת ההתססות וממוחם הקודח של השף וצוותו. עולם בו התפריט כותב עצמו בכל פעם מחדש לחוויה קולינרית ורסטילית, מרגשת ודינמית מהמטבח הים תיכוני המודרני.

About

Inside the Mendeli Street Hotel, the kitchen of Mashya is filled with the spicy aroma of mace, the local spice that the restaurant is named for. Mashya is a restaurant with a focus on design, whose bright, clean look is trimmed with the rough and rugged textures of locally-sourced natural materials, helping it blend with the spirit of the nearby outdoor market.
A visit to Mashya lets you experience the authentic joys of local life, down to every “Mineral, metal, earth and sand and stone,” to quote from Chitra Banerjee Divakaruni’s 1997 novel, Mistress of Spices. Worthy to serve as a muse for an exclusive gourmet restaurant, the Mistress of Spices knows “their origins, and what their colors signify, and their smells.”
At Mashya, the emphasis is on freshness, and on combining the highest quality ingredients with the most advanced, sophisticated cooking techniques. With soft lighting, specially designed ceramic and metal tableware, and lush vines that drape the restaurant’s walls, you are in the perfect environment for experiencing the gastronomical adventures that the Mashya has in store.