ג'קו סטריט
ירושלים
אגריפס 74
א' - ה' 18:00-00:00
ו' סגור| שבת החל מ- 21:00
שעות פתיחה:
אין
שעות שמחות:
02-581-7178
מספר טלפון:
18
גיל מינימלי:
ידוע לכם? שלחו בטופס
צריך להזמין מקום?
Jacko Street
Jerusalem
Agripas St 74
Open Hours:
Sun- Thu from 18:00
Fri Closed | Sat from 21:00
Happy Hour:
None
02-581-7178
Phone:
Age:
18
Unknow - for update > send by form
Need Reservations?
על המקום
אתם בטח מצפים שנתחיל בסיפור מרגש, קורע לב שיסחט ממכם דמעה ויוביל להזמנת מקומות אונליין? טוב אז זה לא הכיוון אנחנו ירושלמים טיפוסיים שאוהבים שמחת חיים .
יאללה בואו נעשה את זה קצר וקולע: ארבעה חברים שרצו להעניק חוויה קולינרית שלמה על טהרת המטבח הכורדי המשודרג (יש בכלל כורדי כזה? ) באווירה יוונית/ים תיכונית/דקלונית .
ההתחלה הייתה ברחוב השיקמה המיתלוגי ממש ברחוב מקביל לשוק מחנה יהודה כך שהשף זכאי יוכל ללכת כמה צעדים ( אגב הוא טוען שהוא עושה 10,000 צעדים כל יום ) ולקנות את הפרודוקטים הטריים והשווים ביותר . לאחר שלוש שנים אינטנסיביות והרבה רשימות המתנה עברנו לרחוב אגריפס והפעם גדולים הרבה יותר ( 150 מקומות ישיבה).
בהמשך פתחנו את הבר קוקטיילים ג'קו סאן שמתמחה במטבח האסייאתי ובכדי להגיע אליו תצטרכו לעבור דרך מקרר, בקיצור נגמר לנו הזמן צריכים להתכונן לסרוויס, נתראה כן!?
About
Do you probably expect us to start with an exciting, heartbreaking story that will squeeze a tear out of you and lead to booking places online? Well then that's not the direction we are typical Jerusalemites who love the joy of life.
Come on, let's make it short and sweet: four friends who wanted to provide a complete culinary experience on the purity of upgraded Kurdish cuisine (is there a Kurdish one at all?) In a Greek / Mediterranean / Daklan atmosphere.
The start was on the mythical Shikma Street right on a street parallel to the Mahane Yehuda market so that the chef is entitled to be able to walk a few steps (by the way he claims he does 10,000 steps every day) and buy the freshest and most worthwhile products. After three intense years and many waiting lists we moved to Agrippa Street and this time much larger (150 seats).
Next we opened the Jacko Sun cocktail bar that specializes in Asian cuisine and in order to get there you will have to go through a refrigerator, in short we run out of time we need to get ready for service, see you yes !?