הלנה

אחד האתרים היותר שמורים ויפים בישראל, וכשתשבו במרפסת העץ שלה תראו כחול ים מאופק אל אופק ועתיקות ארכאולוגיות מרהיבות של נמל קיסריה העתיק והמשוחזר.
המתחם הקסום והנוף יוצרים אווירה ייחודית וזאת עוד בטרם עיינתם בתפריט המסעדה.
מאחורי מסעדת הלנה עומדים השף המוכשר עמוס שיאון ושותפו אורי

קיסריה

מחוץ לעיר

גן לאומי נמל קיסריה

כל השבוע החל מ- 12:00

שעות פתיחה:

אין

שעות שמחות:

04-610-1018

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

כן, דרך פייסבוק

צריך להזמין מקום?

Hellena

One of the most preserved and beautiful sites in Israel, and when you sit on its wooden terrace you will see sea blue from horizon to horizon and spectacular archeological antiquities of the ancient and restored port of Caesarea.
The magical complex and the view create a unique a

Caesarea

Not TLV

Caesarea National Park

Open Hours:

All Week from 12:00

Happy Hour:

None

04-610-1018

Phone:

Age:

אין

Yes. Via Facebook

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

 

על המקום

אחד האתרים היותר שמורים ויפים בישראל, וכשתשבו במרפסת העץ שלה תראו כחול ים מאופק אל אופק ועתיקות ארכאולוגיות מרהיבות של נמל קיסריה העתיק והמשוחזר.
המתחם הקסום והנוף יוצרים אווירה ייחודית וזאת עוד בטרם עיינתם בתפריט המסעדה.
מאחורי מסעדת הלנה עומדים השף המוכשר עמוס שיאון ושותפו אורי ירמיאס.
‫שיאון יוצר בהלנה מטבח ים תיכוני ישראלי עכשווי ומסעיר הכולל שימוש בחומרי גלם מקומיים וטריים ונגיעות ממטבחים אחרים. התפריט העשיר כולל מגוון רחב של מנות מהדגה המקומית, בשרים מיושנים ומנות צמחוניות המושפעות מעונתיות חומרי הגלם ‫,
התפריט העשיר בתוספת העיצוב הקלאסי של המסעדה והנוף המקומי עוצר הנשימה יוצרים חוויית בילוי קולינרית ייחודית ומסעירת חושים


About

One of the most preserved and beautiful sites in Israel, and when you sit on its wooden terrace you will see sea blue from horizon to horizon and spectacular archeological antiquities of the ancient and restored port of Caesarea.
The magical complex and the view create a unique atmosphere even before you browse the restaurant menu.
Behind Helena Restaurant is the talented chef Amos Sion and his partner Uri Jeremias.
Sion creates in Helena a contemporary and exciting Israeli Mediterranean cuisine that includes the use of fresh local ingredients and touches from other cuisines. The rich menu includes a wide range of local fish dishes, stale meats and vegetarian dishes seasonally influenced by the raw materials,
The rich menu plus the classic design of the restaurant and the breathtaking local scenery create a unique and exciting culinary entertainment experience