פיש

מסעדת FISH הוותיקה והמצליחה העתיקה את מקומה מחוף הים בראשון לציון אל אזור התעשייה המערבי החדש והמתפתח שבעיר.
מסעדת FISH נושאת עמה חזון להקים מתחם קולינרי יוצא דופן, שיספק לאורחיו חוויה ים תיכונית מפתיעה, לצד מוזיקה טובה, בר עשיר, שירות מחויך ואווירה מרעננת ונעימה.
התפריט של מסעדת

ראשון לציון

מחוץ לעיר

פרופסור חבוט 7

כל השבוע החל מ- 12:00

שעות פתיחה:

עסקיות מ12-18

שעות שמחות:

03-961-1169

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Fish

The successful and well-established FISH restaurant has moved from the Rishon Letzion beachfront to the city’s new and developing western industrial area.
FISH’s vision is to build an exceptional culinary complex that will provide its guests with a delightful Mediterranean experi

Rishon LeTsiyon

Not TLV

Prof. Beni Khabot St 7

Open Hours:

All Week from 12:00

Happy Hour:

Lunch untill 18:00

03-961-1169

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

 

על המקום

מסעדת FISH הוותיקה והמצליחה העתיקה את מקומה מחוף הים בראשון לציון אל אזור התעשייה המערבי החדש והמתפתח שבעיר.
מסעדת FISH נושאת עמה חזון להקים מתחם קולינרי יוצא דופן, שיספק לאורחיו חוויה ים תיכונית מפתיעה, לצד מוזיקה טובה, בר עשיר, שירות מחויך ואווירה מרעננת ונעימה.
התפריט של מסעדת FISH החדשה משלב מגוון רחב של סגנונות, חומרי גלם מצוינים, טריים ועונתיים – והרבה נשמה ופשטות ישראלית.
קונספט “פותחים שולחן”, סביבו נבנה התפריט החדש, מזמין את אורחי מסעדת FISH להינות משפע מנות ראשונות מהים ומהיבשה, המוגשות אל מרכז השולחן ובכך מאפשרות לסועד ליהנות מכמה שיותר טעמים, ריחות וצבעים, במחירים נוחים לכל כיס.

About

The successful and well-established FISH restaurant has moved from the Rishon Letzion beachfront to the city’s new and developing western industrial area.
FISH’s vision is to build an exceptional culinary complex that will provide its guests with a delightful Mediterranean experience coupled with good music, a rich bar, courteous service, and a pleasant and refreshing atmosphere.
The new menu combines a wide variety of styles, excellent, fresh and seasonal raw materials – and a lot of Israeli soul and simplicity.
The new menu was built around the concept of abundance and variety, inviting FISH’s diners to enjoy plenty of surf and/or turf appetizers served to the center of the table, enabling every diner to enjoy as many flavors, aromas, and colors as possible, at affordable prices.