top of page

קופיבר

תל אביב היא עיר זריזה, החיים בה מהירים. אנחנו תרבות שהכל מתחלף בה נורא מהר, הכל בתנועה כל הזמן. רחובות מחליפים שמות, דברים באים והולכים, עולים ויורדים במהירות האור. מה שהכרנו אתמול כבר לא יהיה כאן מחר ומה שיבוא מחר אולי ישתנה מחרתיים. חוץ מהקופי בר כמובן. כי אם צריך להגדיר את הקופי בר במילה אחת בלבד, כנראה ש""מסורתי"" תהיה המילה המדויקת ביותר. כי אפילו שהמילה מסורת היא לכאורה עניין אנטי תל אביבי, בעיר שממציאה אופנה חדשה כל שני וחמישי אין מילה טובה יותר לתאר את הקופי בר כמקום של ""שומרי מסורת"". כי אחרי יותר מעשרים שנה, מאז הגשימו רותי ומתי ברודו חלום, ופתחו בית קפה קטן, ברחוב שולי, שגדל להיות מסעדה, ואחרי אלפים רבים של אורחים, שרובם חוזרים שוב ושוב לשמחתנו, ואחרי אלפי מנות ראשונות ועיקריות, כוסות יין וקוקטיילים, קינוחים וכוסות קפה, הקופי בר הוא כבר קצת מיתולוגיה מקומית. ולא שאנחנו מרגישים מיוחדים או משהו, זה לא מה שמעסיק אותנו. כי מה שמעניין אותנו זה לארח אתכם – לשים על השולחן מנות חדשות, עדכניות, לנסות דברים שלא עשינו עד היום, למתוח את איכות השירות עוד קצת, לתת לכם חוויה שכל כך הרבה אנשים מכירים כל כך טוב ואוהבים מאוד, בכל פעם קצת אחרת. שהמסורתיות היחידה שלנו תהיה הסטנדרט שהצבנו לעצמנו לפני עשרים ומשהו שנים, שמזה לא נזוז, אבל חוץ מזה, שתאכלו מחר משהו שאתמול לא היה בתפריט, שיהיה לכם טעים ונעים, שתצאו מאושרים ושתשמחו לחזור. אנחנו נהיה כאן, זו כבר מסורת אצלנו.

תל אביב

יד חרוצים 13

א' 12:00-17:00 | ב'-ה' 12:00-22:30
ו' 17:00-23:00 | ש' 12:00-17:00

שעות פתיחה:

א' - ה' :עסקיות 12:00-17:00

שעות שמחות:

03-688-9696

מספר טלפון:

אין

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Coffee Bar

Tel Aviv is a nimble city, life in it is fast. We are a culture where everything changes very quickly, everything is in motion all the time. Streets change names, things come and go, go up and down at the speed of light. What we knew yesterday will no longer be here tomorrow and what comes tomorrow may change the day after tomorrow. Except for the monkey bar of course. Because if the monkey bar had to be defined in just one word, "traditional" would probably be the most accurate word. Because even though the word tradition is ostensibly an anti-Tel Aviv affair, in a city that invents new fashion every Monday and Thursday there is no better word to describe the Coffee Bar as a place of "" tradition keepers. " Because after more than twenty years, since then Ruthie and Matti Brodo have fulfilled a dream, and opened a small cafe, on the edge of Shuli, which has grown to be a restaurant, and after many thousands of guests, most of whom return to our delight, and after thousands of starters and main courses, wine and cocktails, desserts and coffee cups , The monkey bar is already a bit of a local mythology. And not that we feel special or anything, that's not what keeps us busy. Because what interests us is to entertain you - to put on the table new, up-to-date dishes, to try things we have not done before, to stretch the quality of service a little more, to give you an experience that so many people know so well and love very much, each time a little different. That our only tradition will be the standard we set for ourselves twenty-something years ago, that we will not move from it, but other than that, that you will eat tomorrow something that was not on the menu yesterday, that you will be delicious and pleasant, that you will come out happy and happy to return. We will be here, it is already a tradition with us.

Tel Aviv

Yad Harutsim St 13

Open Hours:

Sun 12:00-17:00 | Mon-Thu 12:00-22:30
Fri 17:00-23:00 | Sat 12:00-17:00

Happy Hour:

Sun-Thu Lunch

03-688-9696

Phone:

Age:

אין

Recommended

Need Reservations?

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

Map

על המקום

תל אביב היא עיר זריזה, החיים בה מהירים. אנחנו תרבות שהכל מתחלף בה נורא מהר, הכל בתנועה כל הזמן. רחובות מחליפים שמות, דברים באים והולכים, עולים ויורדים במהירות האור. מה שהכרנו אתמול כבר לא יהיה כאן מחר ומה שיבוא מחר אולי ישתנה מחרתיים.

חוץ מהקופי בר כמובן.

כי אם צריך להגדיר את הקופי בר במילה אחת בלבד, כנראה ש""מסורתי"" תהיה המילה המדויקת ביותר. כי אפילו שהמילה מסורת היא לכאורה עניין אנטי תל אביבי, בעיר שממציאה אופנה חדשה כל שני וחמישי אין מילה טובה יותר לתאר את הקופי בר כמקום של ""שומרי מסורת"".

כי אחרי יותר מעשרים שנה, מאז הגשימו רותי ומתי ברודו חלום, ופתחו בית קפה קטן, ברחוב שולי, שגדל להיות מסעדה, ואחרי אלפים רבים של אורחים, שרובם חוזרים שוב ושוב לשמחתנו, ואחרי אלפי מנות ראשונות ועיקריות, כוסות יין וקוקטיילים, קינוחים וכוסות קפה, הקופי בר הוא כבר קצת מיתולוגיה מקומית.
ולא שאנחנו מרגישים מיוחדים או משהו, זה לא מה שמעסיק אותנו.

כי מה שמעניין אותנו זה לארח אתכם – לשים על השולחן מנות חדשות, עדכניות, לנסות דברים שלא עשינו עד היום, למתוח את איכות השירות עוד קצת, לתת לכם חוויה שכל כך הרבה אנשים מכירים כל כך טוב ואוהבים מאוד, בכל פעם קצת אחרת. שהמסורתיות היחידה שלנו תהיה הסטנדרט שהצבנו לעצמנו לפני עשרים ומשהו שנים, שמזה לא נזוז, אבל חוץ מזה, שתאכלו מחר משהו שאתמול לא היה בתפריט, שיהיה לכם טעים ונעים, שתצאו מאושרים ושתשמחו לחזור.

אנחנו נהיה כאן, זו כבר מסורת אצלנו.

About

Tel Aviv is a nimble city, life in it is fast. We are a culture where everything changes very quickly, everything is in motion all the time. Streets change names, things come and go, go up and down at the speed of light. What we knew yesterday will no longer be here tomorrow and what comes tomorrow may change the day after tomorrow.

Except for the monkey bar of course.

Because if the monkey bar had to be defined in just one word, "traditional" would probably be the most accurate word. Because even though the word tradition is ostensibly an anti-Tel Aviv affair, in a city that invents new fashion every Monday and Thursday there is no better word to describe the Coffee Bar as a place of "" tradition keepers. "

Because after more than twenty years, since then Ruthie and Matti Brodo have fulfilled a dream, and opened a small cafe, on the edge of Shuli, which has grown to be a restaurant, and after many thousands of guests, most of whom return to our delight, and after thousands of starters and main courses, wine and cocktails, desserts and coffee cups , The monkey bar is already a bit of a local mythology.
And not that we feel special or anything, that's not what keeps us busy.

Because what interests us is to entertain you - to put on the table new, up-to-date dishes, to try things we have not done before, to stretch the quality of service a little more, to give you an experience that so many people know so well and love very much, each time a little different. That our only tradition will be the standard we set for ourselves twenty-something years ago, that we will not move from it, but other than that, that you will eat tomorrow something that was not on the menu yesterday, that you will be delicious and pleasant, that you will come out happy and happy to return.

We will be here, it is already a tradition with us.

About
על המקום
bottom of page