press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

סר עבדול

סר עבדול מוגדר כ"בר אוכל עם מנות עכשוויות לאנשים עכשוויים" ומציע שלל מנות עם נוכחות בולטת למרכיבים המגיעים מהמטבח הערבי, כשלכל מנה טוויסט ייחודי. המנות נעות בין דגים נאים ודגים בכמה שלבי בישול שונים, סלטים עם טוויסט, בשרים ומאפים מהטאבון. המנות הם ורסיות למנות מוכרות, עם מגע מיוח

יפו

יפו

פנחס בן יאיר 4

א' -ד' החל מ-19:00
ו' החל מ- 13:00 | ש' החל מ- 16:00

שעות פתיחה:

א' - ד' 19:00-20:30
1+1 על אלכוהול (כוסות)

שעות שמחות:

053-776-9738

מספר טלפון:

18

גיל מינימלי:

מומלץ

צריך להזמין מקום?

Facebook Logo
Instagram Logo

Sir Abdul

Sir Abdul is defined as a food bar ; And offers a variety of dishes
With a prominent presence of ingredients that come from Arab cuisine, with each dish having a unique twist.
Beyond beauty and aesthetics, taste is the key to every bite. Besser Abdul wants the customer to have a

Jaffa

Jaffa

Pinkhas Ben Ya'ir St 4

Open Hours:

Sun- Thu from 19:00
Fri from 13:00 | Sat from 16:00

Happy Hour:

Sun-Wed 19:00-20:30
1+1 On Drinks

053-776-9738

Phone:

Age:

18

Recommended

Need Reservations?

Facebook Logo
Instagram Logo

מצאתם טעות בעמוד? שלחו לנו בלינק

01/01/2022

פרטים עודכנו ב

 

על המקום

סר עבדול מוגדר כ"בר אוכל עם מנות עכשוויות לאנשים עכשוויים" ומציע שלל מנות עם נוכחות בולטת למרכיבים המגיעים מהמטבח הערבי, כשלכל מנה טוויסט ייחודי. המנות נעות בין דגים נאים ודגים בכמה שלבי בישול שונים, סלטים עם טוויסט, בשרים ומאפים מהטאבון. המנות הם ורסיות למנות מוכרות, עם מגע מיוחד וצילחות מרהיב, הנותן לכל מנה טאצ' של תכשיט, והופך את חווית הלקוח ליוצאת דופן. מעבר ליופי ולאסתטיקה, הטעם הוא העיקר בכל ביס. בסר עבדול רוצים שהלקוח ייצא למסע- שיחווה לראשונה צ׳אנקים של ברווז שהתבשל במשך 5 שעות; שיטעם גבינת בורטה שונה לגמרי מאיך שנהג לאכול אותה עד היום, שיחשוב שהוא מקבל סלט פשוט אבל יגלה עולם שלם בתוכו.

About

Sir Abdul is defined as a food bar ; And offers a variety of dishes
With a prominent presence of ingredients that come from Arab cuisine, with each dish having a unique twist.
Beyond beauty and aesthetics, taste is the key to every bite. Besser Abdul wants the customer to have a journey.
This is Sir Abdul - this dimension between the good and the familiar Surprising and initial.